Een Avond vol illusies

Zaterdag 9 november vond het Prinsenbal der Lamsoren plaats in een afgeladen café De Koning. Een avond die het thema “een avond vol illusies” kreeg. Een avond ook die in het teken stond van de presentatie van de nieuwe Prins der Lamsoren.

 

De avond vol illusies werd gepresenteerd door niemand minder dan illusionist Hansje Klok en zijn twee lieftallige assistentes. Zij toverden met een toverspreuk eerst de pliesiemannen Stein en Thomas uit de hoge hoed tevoorschijn. Alweer jarenlang vertrouwde gezichten en een vertrouwd gevoel tijdens carnaval op Lamswaarde.

 

Daarna was het de beurt aan de Raad van Elf. Twee nieuwe en jeugdige versterkingen zijn Thomas Hoefeijzers en Niek van Huffel. Ook zij kwamen uit de hoge hoed door een toverspreuk van Hansje Klok, evenals de andere 9 leden Maik Mahu, Jurgen Buysrogge, Jordy van Troost, Jos van Jole, Pieter Pateer, Marco van Esbroek, Jos Staal, Ruud van Driessche en Michiel van Laere.

 

En toen was het grote moment daar en werd de spanning opgevoerd: er was immers een nieuwe Prins der Lamsoren beloofd…. En die kwam er toen Prins Denniekes (Denny Colpaart) boven uit de hoge hoed tevoorschijn kwam. Met Denniekes kunnen de Lamsoren weer jaren vooruit: jong, wild en enthousiast. En dat geldt ook voor zijn hofdames die hij hoogstpersoonlijk uit de hoed toverde: Karien Verlinde en Daphne Naessens. Daar kun je mee voor de dag komen Prins!

 

Na de presentatie barstte de feestavond los met muziek van DJ Gert-Jan. Het bleef nog lang druk en onrustig in café De Koning! Voor foto's van deze geweldige avond kunt u terecht op onze facebook-pagina.

 

De Lamsoren kunnen met een gerust hart 2014 in, het jaar waarin zij 55 jaar bestaan! En dat gaat op 25 januari groots gevierd worden met onder andere de band Melrose. Hou deze website en de Facebookpagina in de gaten en zorg dat je erbij bent, dit mag je absoluut niet missen!