Juryrapport 2024

Juryrapport 2024

  Juryrapport Grote Wagens - Optocht der Lamsoren 2024   Hieronder vinden jullie het juryrapport van de uitslag.  Het niveaus was dit jaar enorm hoog! We bedanken alle wagenbouwers voor het meerijden in onze optocht. Zonder jullie geen carnaval.    

Lees meer

Programma: Carnaval 2024

Programma: Carnaval 2024

  PROGRAMMA CARNAVAL In 2024 loopt heel Lamsorenland en omstreken voor de 65e keer weer uit tijdens carnaval.  Voor iedere grote en kleine gast is er wel iets leuks. Natuurlijk trekt traditiegetrouw de mooiste en langste stoet op zondagmiddag in de gemeente Hulst door ons dorp, dit keer weer in de vernieuwde route. Na afloop is h...

Lees meer

Inschrijf procedure optocht

Inschrijf procedure optocht

Op zondag 11 februari vindt de grootste en mooiste optocht op carnavalszondag plaats. Alle informatie over inschrijven en prijzengeld vind je terug op deze site.   Check hier de inschrijfprocedure!

Lees meer

Lamsoren Merchandise

Lamsoren Merchandise

Koop je Lamsoren Merchandise hier. Voor je het weet is het Carnaval  Bestellen kan via info@lamsoren.nl. Bekijk de prijzen hieronder!

Lees meer

27 januari: Knus mee 50+

27 januari: Knus mee 50+

Zaterdag 27 februari 14:00 uur - Knus Mee 50+ Alle Lamsoren die weten waar Abraham of Sarah de mosterd haalt komen deze middag samen in 'de Luifel' voor een middagje geweldig entertainment. De Showgroep, Boerenkapel en Prins Denniekes met zijn gevolg maken er met zang, dans, theater en muziek een fantastisch gezellige middag van!

Lees meer

Archief