Terugblik Jubileum 2014

Zaterdag 25 januari vond het jubileumfeest van De Lamsoren plaats. Een 55-jarig bestaan kan niet ongemerkt voorbij gaan uiteraard. Na vele uurtjes werk was feesttempel De Luifel omgebouwd tot de feestzaal zoals we die met carnaval gewend zijn. Hulde aan allen die hier hun steentje aan hebben bijgedragen.

De feestdag begon ’s middags met een receptie. Zo’n 200 belangstellenden feliciteerden De Lamsoren met hun jubileum. Onder het genot van een hapje en een drankje werden oude herinneringen opgehaald en onvergetelijke anekdotes uitgewisseld. Want historie, dat hebben we bij de Lamsoren bleek maar weer eens! Een drukte van belang en dan moest het feest nog beginnen!

’s Avonds kwamen vele hoogwaardigheidsbekleders met hun gevolg de Lamsoren feliciteren. Tijdens het officiële gedeelte werd menig ludiek woordje aan de toehoorders gesproken. En toen was het tijd voor de klapper: de band Melrose! Iedereen heeft geweldig genoten van deze interactieve band. Wat een show en wat een feest! Tot diep in de nacht maakte Melrose grote indruk met hun show en muziek. Een daverend succes, een jubileum om nooit te vergeten! De foto's zijn hier te vinden.